top of page

Награди конкурс "Бъди добър, бъди любезен, бъди смел, бъди приятел"

Актуализирано: 13.03

Днес нашата къща беше място на вдъхновение и радост, където бяха наградени младите таланти, участвали в конкурса "Бъди добър, бъди любезен, бъди смел, бъди приятел". Той беше обявен на 19-ти ноември, със стартиране на кампанията на сдружението „Не на тормоза в училище“ и приключи два дни преди деня на розовата фанелка. Събитието събра участници от цялата област, включително и от гр. Сливен. Те бяха разпределени в три категории: 1-4 клас, 5-7 клас и 8-12 клас.

В категорията за 1-4 клас, победителите са от IV "в" клас при ОУ "Васил Априлов", гр. Исперих, последвани от учениците на 1 "г" и 1 "д" клас от ОУ "Елисавета Багряна"- гр. Сливен, които грабват второто място.На трето място са IV "в" клас, отново възпитаници на ОУ "Васил Априлов"-Исперих.

Възрастовата група 5-7 клас беше представена от талантливи ученици от VI "а" и VI "б" клас от СУ "Христо Ботев" гр. Лозница, които се класираха на първо и второ място, докато третото място беше завоювано от учениците на СУ "Христо Ботев", гр. Разград.

В категорията 8-12 клас, първото място отиде при учениците от IX "б" клас на ПГСС "Хан Аспарух" от гр. Исперих.

Победителите получиха спортни и развлекателни награди, осигурени от сдружението и от Бурак Пехливанов. Всички участници получиха грамоти за участие.

Сдружение "ЖАНЕТА" благодари на всички ученици за тяхната ангажираност и креативност, както и на РУО-Разград за съдействието при разпространение правилата на конкурса. Радваме се, че нашата кампания приключи с усмивки и нови приятелства!



58 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page