top of page

Лятно училище за НПО

Здравейте, приятели и поддръжници на СНЦ "ЖАНЕТА"! Искам да ви разкажа за едно невероятно пътешествие, едно изживяване - Лятното училище за Неправителствени организации. В началото на юни бях част от една наситена с емоции и знания седмица в прекрасния парк Росенец.

Това беше първото участие на "ЖАНЕТА" в Лятното училище за НПО-та организирано от БЦНП (Български център за нестопанско право) и не мога да изразя колко впечатлена съм от цялото изживяване. Впуснахме се в приключение, изпълнено с нови познания, страст и вълнение. Научихме не само за законите и финансирането на НПО-та, но и за силата на комуникацията и изграждането на успешни проекти.

Но Лятното училище беше повече от обучение. То беше възможността да се свържем със съмишленици от цялата страна, да споделим идеи и опит, да създадем нови приятелства. Осъзнахме, че мрежуването не само ни дава възможност да се развиваме професионално, но и ни позволява да изградим мощна общност, готова да променя света наоколо.

И така се завърнах със сърце пълно с нови идеи, заразен ентусиазъм и желание да продължим да помагаме на децата и техните семейства. Благодарим на всички, които ни подкрепиха и вярват в нашата мисия. Само заедно можем да променим света!


64 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

ВЕЛИКДЕН!

bottom of page