top of page

28 февруари - Ден на розовата фланелка


Нашата кампания "Не на тормоза в училище", която приключи успешно, беше насочена към повишаване на осведомеността относно сериозните последствия от тормоза и насърчаване на културата на уважение и разбирателство сред учениците. В рамките на кампанията проведохме редица образователни семинари, дискусии и творчески работилници, които допринесоха за засилване на общностната подкрепа и създаването на по-безопасна училищна среда.

Един от върховете на нашите усилия беше конкурсът за плакат на тема "Бъди добър, бъди любезен, бъди смел, бъди приятел", който предизвика вълна от креативност и ентусиазъм сред учениците. Конкурсът не само даде възможност на децата да изразят своите виждания за темата чрез изкуство, но и да се обединят около идеята за по-добър и справедлив свят. Всеки плакат разказваше уникална история за смелост, приятелство и подкрепа, превръщайки се в мощен инструмент за промяна.

За да отбележим края на тази значима кампания и да отличим таланта и ангажираността на участниците, награждаването от конкурса за плакат ще се състои на 8-ми март.

Нека розовата фланелка да остане в нашите сърца като символ на солидарност и обещание за безопасна, подкрепяща и толерантна училищна среда, където всеки ученик може да процъфтява. Благодарим на всички, които се присъединиха към нашата кампания и допринесоха за нейния успех. Вашата подкрепа прави разликата!



31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page