top of page

Краят на учебната година и акция "Зебра"

Актуализирано: 1.07

С настъпването на края на учебната година, сдружение "ЖАНЕТА" организира поредната Акция "Зебра", но този път събитието бе под формата на обучение за децата на сдружението. Към тях се присъединиха и децата от нашата лятна занималня "Мечта", което направи събитието още по-вълнуващо и ползотворно.

Гост-лектори на събитието бяха Надежда Обрешкова и Тезджан Бошнакова, инспектори към детска педагогическа стая. Те представиха важни теми, свързани с безопасността на пътя и правилното пресичане на пешеходни пътеки. Лекциите бяха изключително интересни и полезни за децата, които научиха много нови неща за правилата за движение и как да се предпазват от опасности на пътя.

Освен образователната част, организирахме и забавни игри, които направиха деня още по-интересен за всички участници. Децата имаха възможност да приложат наученото на практика и да се забавляват в същото време.

Благодарим на Надежда Обрешкова и Тезджан Бошнакова за отделеното време и за ангажираността им към безопасността на нашите деца.

Надяваме се, че всички участници ще запомнят този ден и ще прилагат наученото в ежедневието си, за да бъдат безопасни и отговорни пешеходци. Пожелаваме на всички весела ваканция и очакваме с нетърпение следващите ни срещи през лятото!



40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commentaires


bottom of page