top of page

С благодарност към нашите герои!

Панаир на киселото мляко и Фестивал на народните традиции и художествени занаяти - празник, на който всички в Разград се радваме и очакваме с нетърпение. И сред множеството талантливи занаятчии, които бяха изложили своите творения, бяхме и ние, сдружение "ЖАНЕТА", с нашите скромни, но изработени с много любов сувенири.

Искаме да изразим нашата безкрайна благодарност към всички, които посетиха нашия щанд и закупиха нашите сувенири. Вие сте тези, които правят възможна нашата работа и помагате на децата и семействата в нужда. Вашата подкрепа ни дава сила да продължим напред и да бъдем още по-активни и ефективни в нашите дейности.

Всички средства, които събрахме по време на фестивала, са една малка стъпка напред към осъществяването на нашата голяма цел - да изградим едно общо пространство, където децата могат да се развиват, учат и забавляват, да открият своите мечти и да ги превърнат в реалност. С вашата помощ и подкрепа, знаем, че можем да направим голяма промяна и да осигурим по-добро бъдеще за всички деца. Благодарим ви, че бяхте част от това специално събитие и ни помагате да правим света по-добро място за тях. Вашата щедрост и съпричастност са безценни!

Тези от вас, които не успяха да ни подкрепят и да си зкаупят от нашите сувенири, могат да го направят по време на традиционния Есенен панаир, където отново ще имаме благотворителен щанд. А ако искате да станете дарител, може да разгледате тази страничка за повече информация.

Още веднъж, огромно благодаря на всички, които ни подкрепиха и ни помогнаха да направим този фестивал още по-специален. Вие сте нашите истински герои и ние сме безкрайно благодарни за вашия принос и доброта.



79 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page