top of page

Поздравление по случай Деня на социалния работник

В един особено тържествен и вълнуващ ден се събрахме в ресторант "Лес" да отпразнуваме Деня на социалния работник. Днес беше празник за духа и сърцето, където представители на социалните услуги, заедно с потребителите, споделихме своите таланти и вдъхновения чрез стихотворения, песни и танци.

Този ден е повече от просто празник - той е признание за неуморната работа и посвещение на всички социални работници. Ежедневна грижа и усилия са това, което прави разликата в живота на мнозина. Професионално отношение и лична ангажираност вдъхват надежда и предоставят подкрепа там, където тя е най-необходима.

Искаме да изразим нашата искрена благодарност към всички, които участваха в това празненство и споделиха част от своя талант и вътрешен свят. Също така, нашата благодарност е и към кмета на общината, който с щедрост подари вкусната торта, добавяйки сладост и радост към нашето събиране.

Позволете ни да ви поздравим отново, скъпи колеги, за вашата непоколебима посветеност и да ви благодарим за вашата работа. Вие правите света по-добър и по-съпричастен. Нека този ден да бъде напомняне за значимостта на вашата роля и да ви зареди със сила и вдъхновение за предизвикателствата, които предстоят.


Честит Ден на социалния работник!



117 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page