top of page

"Бебешки истории" и бебе 2023!

На 20 април се събрахме за едно наистина весело събитие – конкурсът "Бебешки истории". Участваха 13 бебетата, родени през 2023 година.

Илкай Чауш, който пее към Центъра за работа с деца, откри събитието с песента "Лили", а след това майките гордо представиха своите малки съкровища. Татковците също имаха възможността да се изявят в няколко състезателни игри. Кулминацията на събитието беше надпреварата между бебетата в категорията "Беглец", където някои от най-малките участници пълзяха, а други направо бягаха към финалната линия.

Категориите в конкурса бяха създадени с идеята за забавление и включваха такива забавни титли като "Откривател" за най-любознателно бебе, и "Певец" за бебето, което плачеше най-усърдно. Тези категории бяха създадени с мисълта, че всички бебета са ценни и любими.

Най-дългоочаквана беше томболата, която определи "Бебе на годината 2023". Кметът на гр. Разград, Добрин Добрев, изтегли малката Лусия, която спечели сърцата на всички присъстващи. Журито, съставено от Деси от вестник "Екип 7", Силвия - професионален фотограф и Имрен от Фондация "За нашето бъдеще", оцениха всички участници с голямо внимание и любов. Всички деца получиха персонализирани награди и грамоти за участието си, оставяйки всеки с усмивка и спомен за един наистина щастлив ден.

Искаме да изразим нашата искрена благодарност към всички родители, които дойдоха и се включиха в това незабравимо събитие. Вашето присъствие направи деня още по-специален. Нека не забравяме, че целта на "Бебешки истории" е да се забавляваме и да споделяме радостта от родителството.



150 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page