top of page

"ЖАНЕТА" стана на 19!!!

Актуализирано: 12.06.2023 г.

Едно незабравимо празненство, посветено на децата


Сдружение "ЖАНЕТА" отбеляза своя рожден ден с голяма радост и много забавления. Целият екип и всички деца, които са част от "ЖАНЕТА", се събраха, за да отпразнуват този специален момент. Настанаха часове на усмивки, смях и незабравими спомени.

За да направят празника още по-забавен и запомнящ се, към нас се присъединиха и две усмихнати и талантливи млади момичета, които се грижеха за развлечението на децата. Те организираха разнообразни игри, танци и музикални представления, които внесоха енергия и вълнение сред всички присъстващи. Децата участваха активно и се забавляваха безкрайно.

Неизменна част от празника беше и вкусната храна. Най-големият момент на изненадата беше красивата торта, на която всички заедно с радост се насладиха.

Присъствието на музика и танци допълни атмосферата на веселие и забавление. Децата се сближиха, танцуваха и пееха заедно, споделяйки своите умения и радост от музиката.

Този рожден ден беше повод за радост и сближаване на всички нас. "ЖАНЕТА" с гордост продължава да работи за благото и развитието на децата, и сме благодарни на всички, които споделят тази мисия с нас.

Нека този празничен ден да бъде само началото на още много специални моменти, в които ще продължаваме да създаваме радост, приятелство и вълнение в живота на децата. Рождените дни са повод за празнуване, но също така и за подчертаване на важността на техните усилия и постижения.

Всички сме изпълнени с благодарност и се радваме, че имахме възможността да празнуваме заедно и да създадем специални спомени за нас и нашите деца.



151 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

תגובות


bottom of page