top of page

Децата вдъхновиха промяна: Градината на "ЖАНЕТА" с нов живот след Деня на Земята

След Деня на Земята, децата от Сдружение "ЖАНЕТА" се включиха в едно вълнуващо предизвикателство - те преобразиха градината на организацията в зелен рай. Заедно със служителите, те изчистиха градината, засадиха цветя и зеленчуци, подредиха пътеките и създадоха приятна атмосфера на мястото.

С големите усмивки на лицата им, децата вършиха своята работа с вдъхновение и решителност. Снимките, които направихме, запечатваха техния ентусиазъм и гордостта, която излъчваха. Това беше повече от просто активност по почистване на околната среда - беше създаване на нов живот и отглеждане на растения с грижа и любов.

Сега, градината на сдружението се радва на ново лице - цветята прекрасно разцъфтяха, зеленчуците растат буйно, а пътеките са чисти и подредени. Това е плод на общата ни усилия и силата на солидарността. Децата не само научиха за важността на грижата за природата, но и се насладиха на приятното изживяване на работа в екип и създаване на промяна.

Чрез тези инициативи, децата стават активни участници в опазването на околната среда, усвояват ценни умения и ценности като отговорност, сътрудничество и възприемчивост. "ЖАНЕТА" е горда, че има толкова ангажирани и вдъхновени млади хора, които вярват, че малките действия могат да направят голяма промяна.

Нека това преживяване ни вдъхнови да продължим да бъдем активни грижители на нашата планета.


49 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

ВЕЛИКДЕН!

Comments


bottom of page