top of page

Занималня "Мечта"

          Детската занималня е за деца от 5 до 12 годишна възраст. Всяко дете трябва да си носи дрехи за преобличане, удобни обувки и шише вода.

     В нашата занималня "МЕЧТА" имаме много различни дейности, като някои са общи, а други индивидуални (занимания по интереси). Заедно четем книжки и се учим да смятаме, играем образователни игри, учим нови езици и придобиваме нови умения, но също така се забавляваме докато правим всичко това. Имаме и много развлекателни дейности и игри както на открито, така и на закрито.

     "Искам да рисуваме, да играем на криеница, да учим японски език и да изработваме гривнички и фигурки от хартия (оригами), да ядем торта и да танцуваме" 

     Някои от по-интересните ни уроци ще включват изучаване на японски език (предлагаме и английски език), калиграфия (красиво писане), интересни техники за рисуване, изработка на оригами (фигурки от хартия) и на други интересни неща. Уроците ще се редуват като всеки ден ще се изучава нещо различно.

     Имаме и организирани дейности, за които уведомяваме родителите предварително, като яздене на кончета, екскурзии или просто ходене на басейн!

     За повече информация може да ни пишете на нашия фейсбук или да се обадeте на 0897 886 471.

Галерия

bottom of page